25 travnja, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

Vodič kroz torbe za proljeće – ljeto 2023.

Moderne torbe za proljeće i ljeto su pastelnih nijansi, ali i jakih boja, dok su neutralne crna i smeđa i dalje popularne. Dakle, moderna torba ove sezone je ona koja se uklopi u vaš stil bojom i veličinom.

Vodič kroz torbe za proljeće – ljeto 2023.

Moderne torbe za proljeće i ljeto su pastelnih nijansi, ali i jakih boja, dok su neutralne crna i smeđa i dalje popularne. Dakle, moderna torba ove sezone je ona koja se uklopi u vaš stil bojom i veličinom.

Moderni materijali za torbe ove sezone su od kože, do lana, svile i trstike, a ukrasi često u boji zlata. Zlatni ukrasi će se ove sezone naći na mnogim torbama.

Eko materijali su i ove sezone neizostavni.

Što se tiče veličine moderne su mini torbe, srednje veličine te velike torbe. Izbor veličine torbe ove sezone nije pitanje stila, budući da su sve veličine torbi u trendu.

Slično je i s oblicima, moderni su u obliku ruksaka, ali da se nose na jedno rame, polukružne, vrećaste, ali i čvrste kockaste torbe.

Trendovi se nadopunjuju i isprepliću, te će mnoge torbe obuhvatiti nekoliko trendova. Isprepletene torbe su također trend koji se zadržao. Trend su torbe koje su isprepletenene od kožnih remena ili bar ostavljaju takav vizualni dojam.

Moderne su i ove sezone prošivane torbe, torbe od meke kože ili tkanine, koje pomalo podsjećaju na pernate zimske jakne. Mogu biti prošivane vodoravno, u obliku kockica ili rombova. Svi uzorci su moderni.

Tri su osnovna trenda popularnih torbi za proljeće – ljeto 2022.

-1- Velike torbe

Ovo je trend koji je vladao modnim pistama iako još uvijek nije zaživio na ulicama. Nakon ruksaka i udobnih malih torbi teško se prebaciti na jako velike torbe i skoro pa “putnu” torbu nositi non stop sa sobom. Ipak, ovo je trend na koji ćemo se lagano početi navikavati. Možete birati torbu od čvršćih materijala i nositi jednu torbu umjesto dvije, torbe za shopping i torbice.

-2- Citrusne boje torbe

Boje citrusa poput narančaste i žute su jako moderne. Budući da su žarke boje i kombiniranje boja i općenito hit, ne bi trebao biti probleme uskladiti ove boje s ostatkom outfita. Za dodatno naglašeno moderan look torbe mogu biti metalik sjaja ili imati ukrasne lance ili kopče.

– 3 – Nostalgija

Bez obzira na boju, veličinu i oblik u trendu su ikonske torbe popularnih brandova. To su njihove najpopularnije torbe svih vremena, koje sve žene prepoznaju. Gotovo svi brandovi i dizajneri obnovili su proizvodnju svojih najpopularnijih torbi.

Pročitajte i: