28 ožujka, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

Što nositi kada nemate novaca za novu modernu odjeću?!

Moda najčešće i nije pretjerano zanimljiva kada nemate novaca za priuštiti si novu odjeću svake sezone, ali pak to ne znači da trebate zapustiti svoj izgled...

Što nositi kada nemate novaca za novu modernu odjeću?!

Moda najčešće i nije pretjerano zanimljiva kada nemate novaca za priuštiti si novu odjeću svake sezone, ali pak to ne znači da trebate zapustiti svoj izgled. Stoga slijede savjeti kako izgledati svježe i moderno bez puno novaca.

Kupujte na rasprodajama

Na rasprodajama možete uštedjeti do 70 posto. Ali ako su rasprodaje to ne znači da trebate kupovati sve što je na sniženju samo zbog toga što je na sniženju, nego odjeću koja vam je nužna.

Nemojte prestati kupovati

Naravno da ćete smanjiti kupovinu odjeće, ali po neki komad ipak sebi morate kupiti. O šopingu kada nemate novaca razmišljajte kao o dijeti. Smanjit ćete unos kalorija, ali ne možete potpuno prestati jesti.

Zamijenite se s prijateljicama

Na taj način ćete osvježiti  svoju garderobu bez potrošene kune.

Riješite se unutarnjeg snoba

Nema ništa loše u tome da kupujete na tržnici ili supermarketima. Ako nemate novaca, nemate novaca. Za vas nisu brandirana odjeća skupe marke, bez obzira što ste ih nekad nosili i što ćete ih jednom ponovo nositi. Sada prihvatite situaciju u kojoj se nalazite.

 

Vezano – kalorije

Što je kalorija i kako brojati kalorije?

Vezano – dijeta

30 vrsta dijeta za mršavljenje s planovima dijeta