Suknje

Koju suknju izabrati?

Pet osnovnih krojeva:

Moderne suknje Olovka –  Nosite onu do ispod koljena i visokog struka. Majica ili košulja bi morale biti utrpane u nju, a neizostavan detalj je debeli remen.  Inače, ove sezone u svim odjevnim kombinacijama remen podignite s bokova i vratite ga na struk.

Moderne suknje Mini suknja – Mini je ove sezone također nosiva, ali uvijek u kombinaciji sa širim majicama, posebno nosite li uski mini.  Ali naravno pronađite neki oblik koji vam pristaje.

Moderne suknje Široka nabrana suknja – Najjednostavniji kroj i pristaje također svima. Širi se odmah ispod remena (za razliku od suknje na volane kod koje je prvi volan, do ispod bokova, još dosta uzak). Neće isticati vašu liniju. Može se kombinirati sa svim odjevnim predmetima, a jedino pravilo koje biste trebali poštivati je njena dužina. Neka bude točno do ispod koljena.

Moderne suknje A – kroj – Ona je najzahtjevnija što se tiče figure i rijetko nekome stvarno dobro pristaje. Morate pogoditi i dužinu i boju, te nositi na točno odgovarajuću visinu potpetice. Ali isplati se riskirati jer će vas ona izdvojiti iz mase.

Moderne suknje Suknja na volane – na ulicama se pojavila još prošle sezone, ali je i ove jako nosiva.  Pristaje svakoj figuri. Mršavice  neka se odluče na kraće, a duža (ispod koljena pa do gležnja) super je nosiva za one s malo više kilograma. Uz nju nosite uske pamučne majice, jer ćete tako postići kontrast i istaknuti figuru. Za hladnijih dana ili ljetnih večeri uz nju će super pristajati pamučni top i  lagana, uska vestica na gumbe.

2 Komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *