25 travnja, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

Nakit Michal Negrin i u Opatiji

Što Demi Moore, Uma Thurman, Nicole Kidman, Britney Spears, Alicia Keys i Jane Seymour imaju zajedničko osim ljepote, slave i bogatstva...

Nakit Michal Negrin i u Opatiji

Što Demi Moore, Uma Thurman, Nicole Kidman, Britney Spears, Alicia Keys i Jane Seymour imaju zajedničko osim ljepote, slave i bogatstva?

Sve navedene holivudske zvijezde obožavateljice su nakita i modnih dodataka dizajniranih i proizvedenih u Izraelu od, kako je nazivaju “kraljice” romantike, Michal Negrin.

Dizajnerica Michal Negrin već više od 20 godina kreira i izrađuje čudesan i jedinstven nakit, odjeću, modne dodatke te dekore za kuću. Sve njene kreacije inspirirane su viktorijanskim stilom, a izraelska dizajnerica otvorila je, nakon Zagreba, Splita i Dubrovnika, svoj novi koncept dućan u Opatiji.

Njen nakit i odjeća izrađeni su isključivo ručno, od najfinijih materijala koji uključuju čipku i svilu ukrašenu kristalima Swarovski sa posebnim otisnutim vintage fotografijama. Nakit se izrađuje od mješavine metala premazanog brončanim premazom, bez nikla, sa Swarovski kristalima.