5 modnih pogrešaka koje mame rade

5 modnih pogrešaka koje mame rade

Svi ćemo se složiti, jednom kada postanete mama, vaši modni standardi će se promijeniti. Vjerojatno vam moda nikada u životu neće biti toliko bitna kao ranije, ali postoje neke stvari koje ipak trebate izbjegavati.

-1- Velike torbe

Da, one su ergonomične, ali ne pakirate se za Nepal.  Naravno mamama, posebno novim mamama, treba puno stvari, ali umjesto neke naprtnjače ili čudne torbe kupite lijepu, veću torbu.

-2- Izgužvana odjeća

Da nosite dijete, ali u tom slučaju kupite kvalitetnije materijale koji se ne gužvaju. Mamama treba udobna i lagana odjeća, a ne nekvalitetna i neuredna.

-3- Balerinke

Balerinke se nekako povezuju s trudnicama i mamama. Međutim, tenisice su puno modernija, a i udobnija obuća.  Možda ćete se neko vrijeme morati odreći visokih potpetica, ali ne trebate lijepe i trendi obuće.

-4- Traperice s niskim strukom

Ukoliko svoj struk niste vratili u predtrudničku formu, nemojte nositi hlače niskog struka. Da svi znaju da ste rodili i da se očekuje da imate veći trbuh, ali bolje će vam pristajati traperice i općenito hlače s visokim strukom.

-5- Tanki žersej

Sve dok svoju figuru ne vratite potpuno u formu, tanki žersej nije za vas. I na najzgodnijim ženama uske haljine od tankog žerseja znaju izgledati loše, pa nema smisla ni pokušavati obući haljinu koja vam je prije par godina odlično pristajala. Vaše tijelo se promijenilo i to trebate prihvatiti.


Komentari

Odgovori

*