19 travnja, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

Uz pravu odjeću izgledajte mršavije

Ako mislite da zbog toga što je vaš ormar pun crnih odjela i visokih potpetica zaista i izgledate mršavije, vrijeme je da promijenite svoj stav. Crna boja nije jedini put do mršavijeg izgleda...

Uz pravu odjeću izgledajte mršavije

Ako mislite da zbog toga što je vaš ormar pun crnih odjela i visokih potpetica zaista i izgledate mršavije, vrijeme je da promijenite svoj stav.  Crna boja nije jedini put do mršavijeg izgleda, postoji još mnogo toga čime možete doprinijeti da se u odjeći osjećate ugodnije i vitkije.

-1- Odlučite se za monokromatski izgled

Prvo, ako se odlučite za samo jednu boju izgledat ćete elegantnije, a drugo, nećete raznolikim bojama iscjepkati svoje tijelo da izgleda još krupnije.

-2- Prestanite se kriti iza šlampave odjeće

Sva odjeća trebala bi vam pristajati, ne smije biti ni prevelika, ni pretijesna. Nošenje vrećaste odjeće dodaje kilograme i čini vas debljima nego što jeste.

-3- Ne zaboravite modne dodatke

Modni dodaci su uvijek pametan izbor, jer odvlače pozornost od samog tijela, a pametnim izborom modnog dodatka u drugoj boji podići ćete vaš jednobojan izgled. Izaberite naušnice ili šal prema boji očiju, narukvice koje vam pašu uz lak za nokte, cipele i torbicu u kompletu jače boje ili sl. Ali nemojte nikako kombinirati sve navedeno.

-4- Birajte odjeću spuštenog struka

Neka hlače i suknje budu nižeg struka i bez nabora. Nemojte birati previše uske hlače, posebno ne traperice, jer ćete izgledati nabijeno u njima. Radije se odlučite za elegantne krojeve ravnih ili širih nogavica.

-5- Nosite remen

Remen s lijepom kopčom može odvući pogled od bokova, ali neka bojom pristaje uz odjeću.