29 ožujka, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

Koji uzorci odgovaraju vašoj osobnosti?!

Uzorci nude jednostavan način da oživite svoju garderobu i izgradite svoj stil. Međutim, sigurno ne želite da svojom izražajnošću uzorci zasjene vas, stoga je bitno izabrati one koji odgovaraju vašoj osobnosti...

Koji uzorci odgovaraju vašoj osobnosti?!

Uzorci nude jednostavan način da oživite svoju garderobu i izgradite svoj stil. Međutim, sigurno ne želite da svojom izražajnošću uzorci zasjene vas, stoga je bitno izabrati one koji odgovaraju vašoj osobnosti.

Okomite pruge

Okomite pruge odražavaju snagu i autoritet. Odlične su za niže žene koje žele vizualno izgledati više. Okomite pruge ostavljaju dojam elegancije, a u njima ćete izgledati i više.

Vodoravne pruge

Vodoravne pruge odaju opušteniji pristup, ali vizualno debljaju. U vodoravnim prugama će svaka žena izgledati krupnije nego što jest. Osim ako niste super mršavi radije ih izbjegavajte.

Dijagonalne pruge

Dijagonalne pruge zrače energijom  i kreativnošću, a čine tijelo mršavijim više od ijednog drugog uzorka.

Cvjetni uzorci

Cvjetni uzorci su ženstveni i savršeni za društvena okupljanja i vikend druženja. To je razlog zbog kojeg cvjetni uzorak često viđamo na vjenčanjima i obiteljskim svečanim prigodama. Ipak, važno je da birate cvjetni uzorak proporcionalan svojoj veličini. Sitnije žene trebaju birati cvjetni uzorak manje veličine, te kako se broj odjeće povećava, tako bi i uzorak trebao okrupnjivati.

Tufnice

Tufnice također zrače ženstvenošću. One su savršen izbor za žene koje žele privući pažnju, a ipak suptilno naglasiti svoju seksipilnost.