29 ožujka, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

Modni trendovi koje ne biste trebali slijediti

I sami znate kako se moda iz sezone u sezonu mijenja, pa tako ono što je u jednom razdoblju potpuno neprihvatljivo u sljedećoj sezoni dolazi kao novi modni trend...

trendovi

Modni trendovi koje ne biste trebali slijediti

I sami znate kako se moda iz sezone u sezonu mijenja, pa tako ono što je u jednom razdoblju potpuno neprihvatljivo u sljedećoj sezoni dolazi kao novi modni trend. Ipak, bez obzira što su sljedeće svari trenutno „dopuštene“ možda bi bilo bolje izbjegavati ih.

-1- Vidljive naramenice grudnjaka

Prije nekoliko sezona su vidljive naramenice postale prihvatljive, a prošlog ljeta i moderne. Ipak, one mogu potpuno upropastiti dobar look.

-2- Salo na trbuhu

Salo na trbuhu nikada nije došlo u modu, ali uske traperice jesu. Ako nosite previše uske traperice, možda ćete ih i moći zakopčati, ali vaš trbuh će se doimati većim i prevjesit će se preko remena. Nemojte se pokušavati uvući u traperice broj 27 ako nosite 28.

-3- Traperice niskog struka

Ispadanje stražnjice iz hlača se također događa zbog preuskih traperica. Nije ni lijepo, ni moderno.

 

-4- Djetinjasta odjeća i frizure

Većina žena teži što mladolikijem izgledu, ali postoje stvari koje jednostavno prerastete. S 30 i 40  sigurno više ne možete nositi kikice ili mašnice u kosi bez da izgledate smiješno. Osim naravno ako su dio kostima za maškare.

-5- Nositi tajice kao hlače

Tajice nisu hlače i zahtijevaju gornji odjevni predmet na području stražnjice i bokova. Tajice nosite u kombinaciji s minicom, suknjom, dužim ili kraćom džemperom, te haljinom.