20 travnja, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

10 najgorih modnih trendova zadnjih 10 godina

Prirodna i svijetla koža jedno je vrijeme bila doslovno zabranjena na crvenom tepihu, te su zvijezde od Lindsay Lohan, Paris Hilton do Christine Aguilera i Jessice Simpson hodale uokolo s narančastim tenoreksičnim sjajem...

trendovi

10 najgorih modnih trendova zadnjih 10 godina

-1- Lažni ten

Prirodna i svijetla koža jedno je vrijeme bila doslovno zabranjena na crvenom tepihu, te su zvijezde od Lindsay Lohan, Paris Hilton do Christine Aguilera i Jessice Simpson hodale uokolo s narančastim tenoreksičnim sjajem.

-2-  Ekscesivne plastične operacije

Zbog čega bi se lijepa i privlačna mlada žena odlučila na bolnu operaciju da bi imala usne patke?! Još uvijek nije nikome jasno, a i dalje mnoge to rade.

-3- Frizura Kate Gosselin

Ova frizura je 2009. postala masovni hit, iako nikome nije pristajala.

-4- Puf frizura

Iako možemo još uvijek vidjeti zvijezde s puf frizurom, lijepo je primijetiti da takva frizura pripada prošlosti i kostimiziranim zabavama.

-5- Previše stanjene obrve

Potpuno čupanje obrva, te kasnije crtanje olovkom niti je svrsishodno, niti lijepo.

-6- Zic Zac frizura

Ona još uvijek nije stvar prošlosti, naprotiv, ove sezone je jako moderna, možda i atraktivna, ali iz svakodnevnog uništavanja kose vrućim metalom pegle za kosu ne može izaći ništa lijepo.

-7- Crna šminka

Viđana na svima, od Lady Gage do modela na pistama, pa vjerojatno i na vašoj mami, ankete kažu, nije privlačna muškarcima. Pitanje je sviđa li se i ženama?!

-8-  Pola glave obrijano

Iako su je nosile najveće svjetske ljepotice poput Carmen Electra, nikome nije bila lijepa i što je najgore od svega, ako vam se ne svidi, nema povratka.

-9- Tamna olovka na usnama

Ovaj look iz devedesetih nažalost se očuvao na nekim ženama bar do 2007. godine.

-10- Ekstenzije u kosi

Najveći promotor ovog trenda bila je Britney Spears, a u stopu je slijedile Paris Hilton, Lindsay Lohan, Brooke Hogan i Amy Winehouse.