20 travnja, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

Moderno rublje – stil pedesetih

Ideja nije da hodate uokolo zimi u rublju smrzavajući se, nego promoviranje seksipila i ženstvenosti, što se može postići naglašavanjem rubova grudnjaka i otkrivanjem čipke rublja...

Moderno rublje – stil pedesetih

Trend koji su gotovo svi dizajneri pokazali na modnim pistama u kolekcijama za ljeto, među zvijezdama i ostatku populacije tek je opću prihvaćenost doživio ovu jesen.

Tako je među trendovima za jesen 2010. jedan od izraženijih vidljivo rublje. Ipak, ti dijelovi koji su bili vidljivi u kolekcijama svjetskih dizajnera više su izgledali kao odjeća za balerine, nego klasično donje rublje. Ideja nije da hodate uokolo zimi u rublju smrzavajući se, nego promoviranje seksipila i ženstvenosti, što se može postići naglašavanjem rubova grudnjaka i otkrivanjem čipke rublja.

To je naravno utjecalo i na trendove kod donjeg rublja. Tako se u modu vraćaju komadi koji pokrivaju više tijela, kako pokazivanjem detalja rublja ne biste vidljivim učinili cijeli komad i otkrili i ono što ne želite. Među njima svakako je najmoderniji trend rublje pedesetih godina prošlog stoljeća.