19 travnja, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

NIVEA Cro A Porter BLACK 07.-09. rujna

Šesnaesti NIVEA Cro A Porter BLACK jesen/zima 2010-2011. svojim svjetlima obasjat će modele iz jesenje-zimskih i proljetno-ljetnih kolekcija vodećih hrvatskih...


Šesnaesti NIVEA Cro A Porter BLACK jesen/zima 2010-2011. svojim svjetlima obasjat će modele iz jesenje-zimskih i proljetno-ljetnih kolekcija vodećih hrvatskih modnih dizajnera od četvrtka 07. do nedjelje 09. rujna na modnoj pisti ovog puta postavljenoj u samom središtu shopping centra WESTGATE nadomak Zagreba.

Anamarija Asanović, Arileo, Boris Pavlin, Boudoir, ELFS,  Hippy Garden, Ledenko, Linea Exclusive, LINK/by Ogy Antunac,  LUKA, MAK, Marina Design, Matija Vuica, Ksenija XD – Ksenija Vrbanić i Zigman pripadnici su odabrane modne elite, vrha domaće modne scene, koji svoje kolekcije predstavljaju upravo na ovom modnom događaju! Uz ova već poznata Cro A Porterovska imena ovom odabranom modnom društvu od ove sezone pridružuju se i Andreja Bistričić, Tomislav Bahorić i Zoran Aragović.

Koncepcijski naziv ovosezonskog NIVEA Cro A Portera – BLACK (engl. crno, mračno) preispituje pomalo mračnu stranu modnog svijeta i ‘ogolit’ će modu na posve novi način. Sam naziv sezone – BLACK, projekcija je jednostavnosti mode kao jedinstvene pojave neopterećene okovima vremena i prostora u kojem datira. Svojevrsna modna filozofija ‘manje je više’ našla je svoje uporište u ovogodišnjem nazivu jer upravo crna boja stvara prizvuk vječnosti mode kao same pojave ali i vječnosti crne boje u modi kroz povijest. Uistinu, crna je vječna, moda je vječna…..prolazni su trendovi, prolazne su boje.