20 travnja, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

Trendovi frizura za jesen i zimu s modnih pista

Frizure kakve manekenke nose na modnim pistama nisu frizure kakve biste nosili u svakodnevnim prilikama ili kakve ćete viđati na ulici, ali one najbolje prikazuju što će dominirati u trendovima...

Trendovi frizura za jesen i zimu s modnih pista

Frizure kakve manekenke nose na modnim pistama nisu frizure kakve biste nosili u svakodnevnim prilikama ili kakve ćete viđati na ulici, ali one najbolje prikazuju što će dominirati u trendovima. Kod njih je uvijek jako izražen trend koji će biti moderan tu sezonu, samo u puno blažoj varijanti.

Konjski rep

Jil Sander, Céline, Calvin Klein, DKNY, Michael Kors, Sportmax i mnogi drugi… Na revijama svih ovih brandova manekenke su nosile konjski rep u različitim varijacijama.

frizure
Stella McCartney
frizure
Louis Vuitton
frizure
Lacoste
frizure
DKNY

Volumen

Volumen frizure iz šezdesetih godina ponovno su u modi. Takve frizure smo vidjeli na manekenkama revija  za sezonu jesen – zima 2010/2011. kod modnih kuća Rochas, Nina Ricci, Roberto Cavalli, Oscar de la Renta, Mulberry, Vivienne Westwood, Chanel i Christian Dior.

frizure
Rochas
frizure
Nina Ricci
frizure
Mulberry
frizure
Chanel

Punđe

Punđe spadaju u elegantni stil koji nudi maksimalan konfort i profinjenost, bez obzira radilo se o službenom, svečanom ili ležernom događaju. Vidjeli smo ih kod brandova  Missoni, Dolce & Gabbana, Yves Saint Laurent i Prada.

frizure
Yves Saint Laurent

frizure
Prada

frizure
Fendi

frizure
Dolce & Gabbana

Osim toga zamijećene su frizure u stranu, blago valovita kosa, krupne kovrče i glatka zalizana ravna kosa.

frizure
Christian Dior
frizure
Emilio Pucci
frizure
Oscar de la Renta
frizure
Carolina Herrera