Kakvu odjeću kupovati dok ste na dijeti?

Kakvu odjeću kupovati dok ste na dijeti?

Kakvu odjeću kupovati dok ste na dijeti?

Ako ste na ozbiljnoj dijeti kroz koju planirate izgubiti 15-tak kilograma, znate da ćete morati obnoviti garderobu kada stignete do cilja. Ali se postavlja i pitanje što nositi u međuvremenu dok se vaše tijelo iz dana u dan mijenja.

Kupovina odjeće za vrijeme dijete može biti pravi izazov. Naravno da ne želite uložiti mnogo novaca u odjeću koja vam neće pristajati već za nekoliko tjedana, ali i da želite dobro izgledati. Rješenje se krije u izboru ključnih komada oko kojih će se temeljiti vaš stil, a koje ćete kombinirati s odjećom koju ste ranije nosili.

Najbolji odabir su:

Tunike – One su vrlo dobar izbor jer bez obzira što mršavite one će vam i dalje pristajati, budući da se od njih očekuje da budu šire.

Tajice – Ako ih nosite uz duže tunike i ležerne haljine u taijcama izgledate mršavije nego što mislite.

Haljine i majice od žerseja

Košulje s remenom

Općenito remen – Uložite novac u nekoliko dobrih remena jer uz njihovu pomoć haljine, majice i košulje koje ste ranije nosili mogu vam pristajati i uz novu figuru.

Jeftine hlače od streča ili trapera s elastinom – Dok ste na dijeti nemojte kupovati skupe hlače, jer su one komad odjeće koji vam zaista mora savršeno odgovarati da bi izgledali dobro. Iste hlače teško da vam mogu dobro pristajati, kad se vaša težina promijeni i za dva kilograma, a da ne govorimo o većim promjenama.

 


Komentari

Odgovori

*