19 travnja, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

S by SHERIFF&CHERRY! Sunačne naočale

Dizajner i ilustrator Mauro Massarotto ponovno nastupa! Ovog puta je za studio Sheriff&Cherry kreirao S by SHERIFF&CHERRY kolekciju sunčanih naočala koje je proizveo domaći proizvođač naočala Ghetaldus. Massarotto je sve dodatno začinio svojim prepoznatljivim stilom...

S-by-S1

S by SHERIFF&CHERRY! Sunačne naočale

Dizajner i ilustrator Mauro Massarotto ponovno nastupa! Ovog puta je za studio Sheriff&Cherry kreirao S by SHERIFF&CHERRY kolekciju sunčanih naočala koje je proizveo domaći proizvođač naočala Ghetaldus. Massarotto je sve dodatno začinio svojim prepoznatljivim stilom, i učinio ih upravo onakvima kakve želimo da one budu – pomaknute i klasične, upadljive i bezobrazno zgodne, svakodnevne i posebne, i – ono najvažnije – vrlo vrlo nosive!

11 modela sunčanih naočala iz kolekcije S by SHERIFF&CHERRY dolaze u dva modela – G11S i G12S, u prepoznatljivim i kultnim Gethaldusovim okvirima iz 70ih godina. Svi modeli na sebi sadrže originalan Sheriff&Cherry štih, a svima su im zajednička prepoznatljiva krilca u drugoj boji te neizbježan ‘sherifovski” logo sidra utisnut na njima.

S by SHERIFF&CHERRY sunčane naočale izrađuju se ručno(!) u poznatoj, pola stoljeća staroj, hrvatskoj optičarskoj kući Ghetaldus. Cijela proizvodnja naočala je ručna, materijal od kojeg su izrađeni okviri je celulozni acetat, a izrada započinje injekcijskim prešanjem u posebno izrađenim kalupima za svaki pojedini model i veličinu. Nakon mehaničke obrade okvir se podvrgava dekorativnom (ručnom) bojanju i završno-zaštitnoj (ručnoj) obradi u svrhu antialergijskih svojstva i njihove što veće otpornost.

Najbitnije od svega kod sunčanih naočala su sunčane leće koje su kod S by SHERIFF&CHERRY naočala organske, dolaze u zelenoj, tamno sivoj boji, sa ili bez zrcalnog efekta, s kompletnom i najvišom UV zaštitom (UV400).

Zanimljiva je i njihova pristupačnost! Raspon cijena S by SHERIFF&CHERRY sunčanih naočala kreće se od 350 do 440 kuna, ovisno o modelu.

S by SHERIFF&CHERRY sunčane naočale dizajnera Maura Massarotta moguće je nabavit u Sheriff&Cherry dućanima u Zagrebu i u Rovinju te u odabranim Ghetaldus prodavaonicama diljem Hrvatske.

[smoothgallery]