19 travnja, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

12 najljepših crnih H&M i Lisca kupaćih kostima iz kolekcije za ljeto 2022.

Crni kupaći kostimi su jednako moderni u varijantama jednodijelnih kao i dvodijelnih kupaćih kostima. Kaže se kako su osobe koje nose crni kupaći kostim neovisne, imaju jaku volju, odlučne i vole kontrolirati i svoje ponašanje i situaciju oko sebe.  Crni kupaći kostimi su baš poput malih crnih haljina, komad s kojim ne možete pogriješiti. Crna boja je svevremenska i pristaje svim generacijama, a istovremeno može izgledati elegantno, glamurozno, zavodljivo i ležerno.
Crni kupaći kostimi
H&M kupaći kostimi

12 najljepših crnih H&M i Lisca kupaćih kostima iz kolekcije za ljeto 2022.

Crni kupaći kostimi su jednako moderni u varijantama jednodijelnih kao i dvodijelnih kupaćih kostima.

Kaže se kako su osobe koje nose crni kupaći kostim neovisne, imaju jaku volju, odlučne i vole kontrolirati i svoje ponašanje i situaciju oko sebe.  Crni kupaći kostimi su baš poput malih crnih haljina, komad s kojim ne možete pogriješiti. Crna boja je svevremenska i pristaje svim generacijama, a istovremeno može izgledati elegantno, glamurozno, zavodljivo i ležerno.

Mi smo ovdje izdvojili crne kupaće kostime dva popularna branda, Lisca i H&M, kako bi pokazali trendove koji nas očekuju ovo ljeto na plažama.

Crni kupaći kostimi H&M

H&M kupaći kostimi su moderni, a prisutni su ove sezone crni kupaći kostimi od jednostavnih i sportskih do neobičnih i elegantnih modela kupaćih kostima. Detaljan pregled kolekcije kupaćih kostima H&M potražite ovdje: H&M kupaći kostimi – odlični novitet za ljeto 2022. – Moda

Crni kupaći kostimi Lisca

Lisca je popularan brand kupaćih kostima, a ove sezone naglasak je na crnim kupaćim kostimima s uzorkom ili s detaljima na kupaćem kostimu. Kompletniji pregled kolekcije Lisca kupaćih kostima: Lisca kupaći kostimi 2022. – pregled modela za svaki stil – Moda

Kod crnih kupaćih kostima izbor može biti jednobojni, ali i crni kupaći kostim s uzorkom ili detaljima u drugoj boji. No, i jednobojni crni kupaći kostimi mogu biti originalni i upečatljivi, te se isticati. Stoga se ne može reći da su crni kupaći kostimi neupadljivi i neutralni. Naravno, da mogu biti i takvi, ali ne moraju.

Budući da je crnih kupaćih kostima uvijek dostupan širok spektar može se lako izabrati kupaći kostim koji odgovara obliku tijela, a da se pri tome i dalje bira između nekoliko varijanti.

Ako pažljivo birate kombinacije za plažu kao i detalje, s crnim kupaćim kostimom je prilično jednostavno uskladiti sve ostalo, budući da se sa crnom bojom odlično slažu skoro sve, od neutralnih do jakih boja.

Vezano: