Rosefield, omiljeni brand modnih blogerica stigao u Hrvatsku

Omiljeni brand modnih blogerica Rosefield stigao u Hrvatsku

Rosefield, omiljeni brand modnih blogerica širom svijeta stigao je i u Hrvatsku, u Watch Centar. 

Ako pratite modu, a posebno modne influencere na Instagramu već znate kako su ovi satovi našli svoje mjesto na rukama brojnih blogerica, Instagram cura, ali i svih ostalih koji znaju osmisliti svoj stil do najsitnijih detalja. Rosefield satovi postali su neizostavan modni dodatak za upotpunjavanje svake odjevne kombinacije, bilo da se radi o poslovnom looku, o odlasku na kavu ili pak o večernjem izlasku.

U Rosefieldu su pomno razradili svaki detalj svojih satova, kako bi došli do kombinacije gdje se klasika susreće s modernim, funkcionalnost s formom. Inspiracija za satove su dva urbana grada, Amsterdam i New York. U Rosefieldu vole reći kako je njihova kreativnost inspirirana nizozemskim minimalističkim dizajnom i američkim suvremenim modnim izričajem.

Sada, umjesto da Rosefield sat naručujemo s drugog kraja svijeta, brinemo o carini, poštarini i dostavi, možemo jednostavno otići do Watch Centar poslovnice ili kliknuti na satovi.com i Rosefield sat će biti na našoj ruci istog trena ili u webshop varijanti za svega par dana.

Možete izabrati cijeli spektar boja kožnog remenja, remenja od brušene kože, remenja od nehrđajućeg čelika, te zlatnih ili srebrnih kućišta.

Izbor je toliki da sumnjamo kako će biti onih čije ukuse neće zadovoljiti ponuda Rosefield satova u Watch Centru.

Izbor Rosefield satova pogledajte ovdje: satovi.com


Komentari

Odgovori

*