Moderne boje za proljeće 2023.

Moderne boje za proljeće

Već nekoliko sezona moderna odjeća se kreće svim putanjama, pa gotovo svi krojevi su moderni ovisno o preferencijama i osobnom stilu, a boja je ono što određuje trendove. Baš zbog toga i dizajneri čine svoje kolekcije raznobojnijim prilagođavajući se trendovima. Kolekcije za proljeće su vesele, šarene i uzorkom odstupaju od temeljnih boja. Naravno da njih nećete ignorirati, posebno nijanse plave i sive, ali boja je ono na čemu ćete temeljiti stil.

PANTONE®, kao najutjecajniji institut za moderne boje, definirao je boj koje će dominirati proljećem:

Kombinacije pastelnih i egzotičnih ružičastih s prirodnim bojama, smeđom bež i zelenom.

Ključ modernog stila ove sezone je u izražavanju kroz boje. Slobodno proučite značenje modernih boje, te svoju osobnost izražavajte i korigirajte kroz moderne boje.

Ispod su fotografije iz kolekcija za proljeće – ljeto poznatih dizajnerskih brandova u kojima možete pronaći inspiraciju za svoj proljetni stil.

Boje godine 2023. prema PANTONE® su pastelne boje. Ipak, treba obratiti pažnju na dizajnerske kolekcije i kampanje gdje zapravo dominiraju netipične proljetne i ljetne boje poput crne i sive.

Moderne boje ove sezone se mogu nositi u monokromatskom looku, ali i kombinirati međusobno. Uz to moderno je kombiniranje i ispreplitanje boja na jednom komadu odjeće. Tkanine s više boja, s različitim uzorcima, također su hit sezone. Uzorci mogu biti različiti od cvjetnih do apstraktnih i potpuno nedefiniranih koji jednostavno predstavljaju prelijevanje boja i njihovo miješanje.

Kako moderne boje i njihovu prezentaciju u odjeći vide neki od popularnih brandova pogledajte ispod:


Komentari

Odgovori

*