Vjerovanja i običaji koji sugeriraju što obući za doček Nove godine

Oglas

Vjerovanja i običaji koji sugeriraju što odjenuti za doček Nove godine

 

S ulaskom u prosinac, većina djevojaka počinje razmišljati o mjestu gdje će slaviti Novu godinu, jer većinu klubova i evenata potrebno je rezervirati unaprijed, ali i sebi postavljati neizbježno pitanje, što obući za novogodišnji tulum.

Najvažnija zabava u godini, u kojoj svakako trebate izgledati najbolje što možete, nikako ne može proći bez nove odjeće, ali kakvu odjeću izabrati?

– Neizostavno je crveno rublje – crveno seksipilno rublje trebalo bi vam osigurati sreću u ljubavi u narednoj godini, a pronalazak ljubavi ako je nemate.

–  Ako već imate ljubav svog života, ili vam ona trenutno nije prioritet, za doček nosite žuto rublje – kaže se kako ono garantira sreću i prosperitet u sljedećoj godini.

– Ono što odjenete preko  rublja determinira kakav ćete stil imati u sljedećoj godini.  Zbog toga svi biraju glamuroznu odjeću kako bi im i sljedeća cijela godina bila glamurozna.

– Novu godinu trebali biste dočekati u nečemu novom, to navodno povećava vaše šanse da ćete dobiti puno toga novog u sljedećoj godini.

Osim pravila vezanih uz odjeću važno je još da sredite financije, očistite dom i složite ormare, za svjež i prosperitetan uzlazak u novu godinu.

Ispod su fotografije iz novogodišnjih kampanja poznatih brandova kako biste dobili ideje i što obući, a da biste osim prosperitetno izgledali i moderno.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *