20 modernih poslovnih kombinacija za proljeće i ljeto 2017.

Oglas

20 modernih poslovnih kombinacija za proljeće i ljeto 2017.

Poslovna moda u mnogočemu se razlikuje od ulične mode, pa iako je nešto moderno, to ne znači da je prikladno za posao. Zbog toga vrijedi pogledati fotografije iz najnovijih kolekcija brandova koje vole poslovne žene i dobiti inspiraciju za odijevanje za odlazak na posao.

Crno – bijele kombinacije super su moderne, a ako nisu vaš odabir, možete se odlučiti za modru ili svijetlo ružičastu. Te su boje moderne, a ostavljaju ozbiljan i profesionalni dojam. Monotoniju možete razbiti modnim dodacima u žutoj ili nekoj drugoj veseloj boji.

Na nekim fotografijama ćete vidjeti traperice ili možda nešto slično što nije prikladno za vaše radno mjesto, pa imajte na umu da osim što modu trebate prilagoditi sebi, trebate je prilagoditi i vašem opisu posla.

2 comments on “20 modernih poslovnih kombinacija za proljeće i ljeto 2017.

  1. Emilija

    Prelepo.Za mlade i visoke.Mozemo li videti neku ideju za sredju gradju (ne teko visoke i ne tako vitke).Unapred hvala.Sjajni ste.

  2. cover Post author

    Gospođo, nosite isto to u svome broju. Ničije tijelo nije savršeno, pogrešna je ideja da se samo mlade i vitke osobe mogu odijevati moderno. Možemo svi mi. Pozdrav 🙂

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *