Trendovi za svečane haljine za ljeto 2018.

      Nema komentara na Trendovi za svečane haljine za ljeto 2018.

Oglas

Trendovi za svečane haljine za ljeto 2018201.

Svečane haljine su odjeća koja se pomno bira, jer ih nosimo za posebne prilike, kada želimo zablistati, kao što su maturalna večer, odlazak na vjenčanje bliskih osoba ili neki sličan događaj.

Svake godine dizajneri nam predstavljaju inovacije i mijenjaju kroz sitne detalje haljine u odnosu na prošlogodišnju modu.

Dužina

Za jako svečane prilike ove sezone moderne su duge haljine koje gotovo da prekrivaju cipele i vuku se po podu. Naravno, u ovakvim haljinama je teško hodati, ali ako želite zablistati i biti zvijezda večeri, tada ćete biti spremni na žrtvu, te prilikom hodanja i plesanja pridržavati jedan kraj haljine. Moderne su haljine i drugih dužina, ali tada drugim detaljima treba naglasiti glamuroznost, jer što glamuroznije to bolje.

Boje

Iako su velike najave pastelnih boja u svečanoj modi za sezonu 2017, za sada taj trend nije u potpunosti zaživio, pa smo imali priliku vidjeti tek bež, pastelno roze i pastelno plave nijanse haljina. Ukoliko se odlučite za neku od neutralnih boja (crna, bijela, modra, maslinasto zelena, smeđa) glamur naglasite velikim nakitom,te  metalik ili šljokičastima cipelama i torbama.

Materijali

Moderne su sve vrste prozirnih materijala, a posebno čipka. Također nećete pogriješiti odaberete li haljinu sa šljokicama ili nekim drugim sitnim detaljima izvezenim po tkanini poput malih ogledalca ili cvijeća. U modu se vraća i saten, a posebno u kombinaciji s čipkom.

Izrez

Najmoderniji su haljine s dubokim dekolteom, ali i izrezi na drugim mjestima poput struka, noge, ili leđa su popularni. Jako su popularne haljine s razrezima na neobičnim mjestima.

Haljine s padajućim naramenicama

Dašak starog holivudskog glamura pokušava se vratiti svečanim haljinama s padajućim naramenicama, ponekad u sasvim tradicionalnom stilu, a ponekad inovacijama. U svakom slučaju, padajuće naramenice i rukavi na svečanim haljinama su IN.

Razrezi na rukavima

Ovo je prošlosezonski trend na svečanim haljinama, ali se nastavlja i ove sezone. Haljine dugih rukava koje imaju razrez po sredini rukava.

Dolčevita stil

Iako većina žena više voli veći izrez oko vrata kod svečanih haljina, ove godine svečane haljine u stilu dolčevita su jako popularne.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *