29 ožujka, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

Dvadeseta godišnjica Zlatarnice Prahir obilježena otvorenjem poslovnice u Avenue Mallu

Zlatarnice Prahir glamuroznim otvorenjem nove poslovnice u Avenue Mallu obilježile su dvadeseti rođendan priče o uspjehu...

 

maja_prahir

Dvadeseta godišnjica Zlatarnice Prahir obilježena otvorenjem poslovnice u Avenue Mallu

Zlatarnice Prahir glamuroznim otvorenjem nove poslovnice u Avenue Mallu obilježile su dvadeseti rođendan priče o uspjehu.
Na otvorenju su predstavljene i nove kolekcije prstenja od bijelog zlata i briljanata, a u prekrasnim komadima uživale su  i  pjevačica Maja Šupit, scenografkinja Anita Dujić i voditeljica Ana Miščević te Maja Vračarić.

Otvaranje četvrte po redu  zlatarnice Prahir nastavak je uspješne dvadesetogodišnje tradicije kontinuiranog ulaganje i razvitak domaćeg dizajna i proizvodnje nakita. Priča o uspjehu započeo je Dražen Prahir, pokretanjem proizvodnje vjenčanog i zaručničkog prstenja, koju danas uspješno nastavljaju njegovi sinovi Tomislav i Hrvoje.

Tomislav Prahir, Ana Miščević, Hrvoje Prahir, Maja Šuput
Tomislav Prahir, Ana Miščević, Hrvoje Prahir, Maja Šuput

„Izuzetno nam je drago da smo otvorenjem novog salona nakita na prestižnoj lokaciji obilježili i dvadesetu obljetnicu uspješnog rada zlatarnice Prahir te se iznimno veselimo novim planovima za budućnost“, istaknuo je Tomislav Prahir. Zlatarnica Prahir hrvatski je brand, a kolekcije nakita izrađene u suvremenom pogonu u Velikoj Gorici nalaze se na prestižnim lokacijama u preko 10 europskih zemalja. Potvrda uspješnosti zlatarnicama Prahir koje danas zapošljavaju preko 60 djelatnika jest  priznanje koje su dobili za poduzetnika godine grada Velike Gorice.

Prahir_3

Kolekcije nakita zlatarnice Prahir inspiriraju mediteranski motivi, a dizajn je nadahnut prirodom. Nepogrešiva elegancija svake nove kolekcije zlatarnice Prahir iznova oduševljava sofisticiranim komadima nakita.

Prahir_5

Posebnu pažnju na otvorenju novoga salona okupljenima je privuklo zaručničko i memories prstenje s dijamantima.

Ove godine zlatarnica Prahir predstavila je  jedan potpuno novi i jedinstveni proizvod naziva ‘Life is brilliant’. Dijamant  briljantnog brušenja, u elegantnom poklon pakiranju uz certifikat i prigodnu personaliziranu posvetu, idealan je poklon.

Prahir_2