29 ožujka, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

Moderne sunčane naočale koje vam odgovaraju prema horoskopskom znaku

Svaki detalj outfita je važan, a baš kako je važno da bude moderan i odgovara ostatku izgleda, tako je bitno da odgovara i vašoj osobnosti...

 

Moderne sunčane naočale koje vam odgovaraju prema horoskopskom znaku

Svaki detalj outfita je važan, a baš kako je važno da bude moderan i odgovara ostatku izgleda, tako je bitno da odgovara i vašoj osobnosti.

OVAN

Vi volite divlje modne dodatke pa se ne smijete ukalupiti. Investirajte u uočljive naočale, najbolje u nekoj jakoj boji.

BIK

Vi volite kvalitetne svevremenske modne dodatke. Najbolje da uložite u kvalitetne avijatorice ili neki sličan oblik koji je uvijek moderan.

BLIZANCI

Vi svoj izgled redovito osvježavate, pa tako i sunčane naočale mijenjate redovito. Izaberite moderne naočale s kojima ćete se dobro osjećati.

RAK

Vi ste uvijek ušminkani i profinjeni pa su za vas idealni klasični i retro oblici naočala, s neizostavnom dozom ženstvenosti.

LAV

Vi živite za to da se razlikujete od ostalih i istaknete ono najbolje na sebi. Za vas nikako nisu klasični oblici, nego nešto moderno i uočljivo.

DJEVICA

Ništa ne volite više od kvalitete. Za vas su kvalitetne naočale s potpisom.

VAGA

Volite lude stvari, ali pripazite da ne pretjerate. Kada birate naočale, odaberite ipak nešto manje divlje kako bi vam odgovarale uz više lookova.

ŠKORPION

Imate ekscentričan stil, ali znate dobro uskladiti sve na sebi. Vama će odgovarati tamne velike naočale koje idu uz sve ili morate nabaviti nekoliko različiti pari naočala.

STRIJELAC

Pustolovni ste, ali ne volite eksperimentirati s modnim dodacima. Za vas su klasični komadi, po mogućnosti ukrašeni s nekim luksuznim detaljem.

JARAC


Volite moderne mačkaste i retro oblike, ali na kraju se uvijek odlučujete za klasični stil.

VODENJAK

Sve što je blještavo je  po vašem je ukusu. Naočale trebaju biti reflektirajuće ili s metalik okvirima.

RIBE

Vama odgovara boemski stil, pa odaberite i takve naočale. U prvom planu treba biti romantika i udobnost.