29 ožujka, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

6 pari cipela koje vam trebaju ove sezone

Sigurno imate mnogo više pari obuće od ovog što smo naveli, ali da biste se dobro osjećali i da bi cipele mogle komplimentirati vašem izgledu u svakoj prilici...

moderne_boje_f

6 pari cipela koje vam trebaju ove sezone

Sigurno imate mnogo više pari obuće od ovog što smo naveli, ali da biste se dobro osjećali i da bi cipele mogle komplimentirati vašem izgledu u svakoj prilici, ovih šest pari vam je apsolutno nužno za ljetnu sezonu.

-1- Ravne cipele bez potpetice koje ćete nositi najčešće od svih. Možete ih nositi u opuštenim prilikama, kao i poslovnim. Idu odlično uz hlače svih dužina, kao i suknje.

moderne_boje_5

-2- Tenisice su prvenstveno zamišljene kao obuća za sportske terene, ali od te ideje se davno odustalo. To je obuća u koju vrijedi uložiti jer ćete ih nositi jako često.

moderne_boje_8

-3-  Sandale s punom petom odlične su za ljetne večernje šetnje uz tanke ljetne haljine, ali i u casual dnevnim prilikama kada nosite traper šorc i pamučnu majicu.

moderne_boje_6

-4- Klasične salonke vas nikad neće iznevjeriti. Od ureda do najsvečanijih prilika, podići će svaki izgled.

moderne_boje_1

-5- Ravne sandale su mnogo atraktivnija alternativa japankama. Važno je da odaberete one koje vam se jako sviđaju, jer ćete ih nositi gotovo svakodnevno.

moderne_boje_7

-6- Seksi cipele moraju biti ozbiljno atraktivne i posebne. Bez obzira koje boje bile, u njima se morate osjećati toliko dobro da će vam bez obzira uz što ih obuli dati instant osjećaj seksipilnosti.

moderne_boje_4