18 travnja, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

20 ideja za maškare koje imate u svom ormaru

Maškare i karnevali nude osobama priliku da budu nešto sasvim drugo, što apsolutno nema nikakve veze s njima i s njihovom osobnošću...

Ideje za maškare koje imate u svom ormaru

Maškare i karnevali nude osobama priliku da na površinu iznesu svoju fantaziju i ožive svoju maštu, ali i da budu nešto sasvim drugo, što apsolutno nema nikakve veze s njima i s njihovom osobnošću. U svakom slučaju nude odličnu zabavu i šteta je propustiti priliku.

Ispod ćete pronaći 20 ideja za maškare, a koje možete karirati izvlačeći neku staru odjeću iz ormara, ili svakodnevnu odjeću koju ćete kombinirati na nešto drugačiji način.

Ako više nemate vremena za narudžbu originalnog kostima ili ne želite dati novac za nešto što nosite samo jedanput, za bar jedan ili dva od kostima ispod većinu potrebnih stvari imate u svome ormaru, samo vam treba malo kreativnosti i volje, a kostim može biti gotov u vrlo kratkom vremenu.

Ispod su ideje za jednostavne kostime za maškare koje možete izraditi sami. Vaša verzija se ne mora poklapati sto posto sa slikom, nego ćete iskoristiti nešto slično što već imate u ormaru.

Najjednostavnije ideje za maškare

ideje-noc-vjestica-1

Ovo je vrlo popularna ideja za maškare, kada niste spremili kostim. Uzmite bilo kakvu bijelu haljinu kakvu imate u ormaru, te zlatnim ukrasnim trakama je podignite, zavrnite i kreirajte izgled rimske božice. Za ovaj look može poslužiti i bijela satenska plahta ili svileni pašmina šal.

20 seksi kostima za Noć vještica koje imate u svom ormaru

Za izgled disco teenagerke treba vam duža majica ili dukserica koju ćete odjenuti kao haljinu, te od bili kojih štrampli ili tajica možete kreirati grijače za noge tako da im odrežete stopala i gornji dio. Pravi efekt postižete trakom u kosi i jakom šminkom. Ova ideja za maškare je lako ostvariva, a vrlo je zabavna.

ideje-noc-vjestica-3

Uzmite bilo čije maskirne hlače, bilo bratove, očeve ili od djeteta, te kombinirajte sa sivom, maslinastom, smeđom ili bež majicom. Look će upotpuniti šilterica i vojničke čizme. Ovu ideju za maškare je lako realizirati, jer većina muškaraca ima u ormaru bar jedne maskirne hlače.

ideje-noc-vjestica-4

Simpatičan look možete kreirati živahnim bojama i uskom odjećom, a ključ looka krije se u bijelim pamučnim rukavicama i dubokim čarapama. Ovakve ideje za maškare nisu predodređene lookom koji morate kopirati, nego služe tek kao inspiracija što sve možete kombinirati na simpatičan način.

20 seksi kostima za Noć vještica koje imate u svom ormaru

Bilo kakva crvena minica, haljinica ili suknjica može poslužiti za izgled vražice. Za ovakav look uvijek imate odjeću u ormaru, samo vam treba hrabrosti. Ovo je najjednostavnija ideja za maškare koju možete kopirati.

Ostale ideje za maškare

Ispod su samo lookovi kao inspiracija da lakše pronađete ideje za maškare. Pronađite bilo koji od lookova ispod za koji imate glavni komad odjeće, a detalji se mogu bitno razlikovati, jer sama bit maškara nije prekopirati točan izgled, nego jednostavno se maskirati u nekog zamišljenog lika kako biste se što bolje zabavili i opustili.

ideje-noc-vjestica-7

ideje-noc-vjestica-8
ideje-noc-vjestica-9
ideje-noc-vjestica-11
20 seksi kostima za Noć vještica koje imate u svom ormaru
ideje-noc-vjestica-14
20 seksi kostima za Noć vještica koje imate u svom ormaru
ideje-noc-vjestica-16
ideje-noc-vjestica-17
20 seksi kostima za Noć vještica koje imate u svom ormaru
ideje-noc-vjestica-19
20 seksi kostima za Noć vještica koje imate u svom ormaru
ideje-noc-vjestica-21
ideje-noc-vjestica-22
ideje-noc-vjestica-23