20 travnja, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

Značenje moderne zelene boje

Smaragdno zelena jedna je od popularnijih boja...

Značenje moderne zelene boje

Zelena je jedna od popularnijih boja.

Zelena boja se smatra bojom ravnoteže i harmonije, pa će vas umirivati cijelu sezonu. Ona uravnotežuje intelekt i emocije, kreirajući sklad između glave i srca.

Zelena boja je također boja rasta, obnove i ponovnog rođenja. Ona obnavlja energiju, pa odjeću u zelenoj boji nosite kada se osjećate bezvoljno i melankolično kako biste se potaknuli na produktivnost.

Zelena je emotivno jako pozitivna boja. Daje nam poticaj da se brinemo za sebe, ali i za druge.
Osobe koje vole zelenu boju trebale bi pripaziti da ne postanu žrtve, jer su prave dobričine, a to drugi mogu pokušati iskoristiti.

Zelena boja promovira dobre obiteljske i prijateljske odnose, ali i odlično okruženje za ljubimce. To je boja koja se obično povezuje sa svježim zrakom, biljkama i opuštanjem, pa se osobe koje je nose smatra gostoljubivim domaćinima.

Ako je vaša omiljena boja zelena vi ste praktična i prizemna osoba koja voli prirodu i povezana je s njom. Stabilni ste i dobro uravnoteženi. Vjerojatno ste ljubazni i suosjećajni, te znate zadržati mir i u kompliciranim situacijama. Inteligentni ste i volite učiti, te pokazujete brzo razumijevanje prema novim stvarima.

Zelena u modernim komadima iz kolekcija za 2023.