20 travnja, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

Kakvu odjeću kupovati na ljetnim rasprodajama – moda

Na sreću, dizajneri uvijek predstavljaju svoje kolekcije za sezonu unaprijed ...

Kakvu odjeću kupovati na ljetnim rasprodajama – moda

Svako ljeto u vrijeme godišnjih odmora kreću i velika ljetna sniženja i rasprodaje. Na sreću, dizajneri uvijek predstavljaju svoje kolekcije za sezonu unaprijed pa već sada možemo znati okvirno u kojem smjeru će se kretati trendovi za proljeće – ljeto, te kupiti odjeću koja će biti moderna i u sljedećoj sezoni.

Ovo je 5 najizraženijih trendova koji se najavljuju za sljedeće ljeto:

-1- Boja maline i kupine

Boje šumskog voća najavljene su kao najpopularnije boje za sljedeću proljetno – ljetnu sezonu. Nosit će se na odjeći, modnim dodacima, ali i na licu i noktima. Općenito je trend boja iz prirode uz malinastu i kupinsatu, nosit će se nebesko plava, šumski zelena, zemljano smeđa…

-2- Gladijatorice

Gladijatorice su čini se popularne svake druge sezone. U sljedećoj sezoni bit će moderne one koje su izražene i dekorirane.

-3- Zvjezdani uzorak

Astronomski i astrološki uzorci će biti vrlo popularni. Posebno na pamučnim majicama, haljinama i modnim dodacima.

-4- Samopouzdanje i nesavršenost

Napola istrpana košulja, haljine asimetričnog kroja, rukavi različite dužine… Za sljedeće ljeto nemojte planirati biti savršeni, nego birajte odjeću koja će kroz nesavršenost istaknuti ono najbolje na vama.

-5- Zatvorena odjeća

Sljedeće ljeto se očekuje kako će gol trbuh izaći iz mode, nosit će se haljine i hlače do gležnja, te će općenito dominirati kvalitetniji i teži materijali na odjeći. Minice će za svoj povratak pričekati još koju sezonu.