29 ožujka, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

5 kupaćih kostima koje svaka žena treba

Toliko je različitih stilova, da je ovih sezona teško imati jedan ili dva kupaća kostima...
5 kupaćih kostima koje svaka žena treba

5 kupaćih kostima koje svaka žena treba

Toliko je različitih stilova, da je ovih sezona teško imati jedan ili dva kupaća kostima, a s druge strane različite kupaće kostime nosimo za različite plaže i društvo za kupanje. Ako još uvijek imate samo jedan kupaći kostim, vrijeme je da razmislite o kupovini novog ili par novih. Različiti kupaći kostimi mogu dobro doći za promjenu čak i kada ste uvijek na istoj plaži, a posebno kada vam trebaju za različite aktivnosti.

-1- Mali crni bikini

Ide za sve prilike, ne privlači pažnju, a istovremeno je seksi i profinjen. Najvažnije, nikad ne izlazi iz mode. On je poput male crne haljine, uvijek je moderan i zanimljiv, a istovremeno i moderan.

Crni kupaći kostim može biti i neutralan i upečatljiv, ovisno o preferencijama, a upravo u tome je jedna od njegovih prednosti, može izgledati odlično, a da istovremeno ne djeluje kao da se netko potrudio oko izbora kupaćeg kostima.

-2- Bijeli kupaći kostim

Bijeli kupaći kostim dodaje dašak glamura za svaki odlazak na plažu. Kada se želite na plaži osjećati kao zvijezda odlučite se za bijeli kupaći kostim. Ono o čemu treba voditi računa kod izbora bijelog kupaćeg kostima je njegova prozirnost. Često ukoliko nisu duplo podstavljeni bijeli kupaći kostimi mogu biti prozirni te kod izbora bi trebalo voditi računa o čvrstoći materijala.

-3- Živahan kupaći kostim

Bio cvjetni, animal printa, u nekoj vibrantnoj boji ili uočljivog drugog uzorka, svaka žena bi trebala imati jedan živahan kupaći kostim koji će se isticati na plaži.

Upečatljivih i zanimljivih boja kupaći kostimi su jedan od trendova koji skoro kao i crni kupaći kostim ne izlaze iz mode. Ovisno o tipu tijela se bira oblik kupaćeg kostima, dok je boje kupaćeg kostima bolje prilagođavati tenu i boji kose. Često će neka boja daleko bolje dogovarati jednom tenu nego drugom, a bitnu ulogu u tome igra i podton, odnosno nijansa određene boje. Mnoge boje dolaze u hladnijim i toplijim podtonovima, stoga čak i kada se odlučite za određenu boju kupaćeg kostima, provjerite koje su nijanse dostupne i koja vam bolje odgovara. Izbor dobre boje kupaćeg kostima može doprinijeti ukupnom izgledu, a dobrim kombiniranjem kroja kupaćeg kostima koji odgovara vašem obliku tijela i boje koja odgovara tenu kupaći će vam puno bolje odgovarati.

-4- Neobičan kupaći kostim

Ponekad se svaka žena poželi istaknuti i pokazati svijetu svoj jedinstveni stil. Od neonskih, do kupaćih kostima u bojama zastave, ako želite na plaži poslati poruku treba vam i jedan takav kupaći kostim.

Dok će nekima ovakvi kupaći kostimi biti prvi izbor, a neki neutralni tek rezerva, kod drugih će biti obrnuto. Kako god bilo, ovakav kupaći kostim je prilika da se pusti mašti na volju, pokaže osobnost i stil. S ovakvim kupaćim kostimima je prilika ne da se istaknete na plaži nego da budete svoji i da se ne uklapate u neke šablone.

-5-  Sportski kupaći kostim

Ako na plažu idete s djecom ili volite skokove u more, treba vam i jedan kupaći kostim koji čvrsto stoji na mjestu bez obzira što radili. Ukoliko očekujete aktivnosti na plaži, tada će izbor pasti na ovaj kupaći stoga ga je uvijek dobro imati spremnog.

Sportski kupaći kostimi su općenito popularni za bazene, ali su isto tako dobar izbor za aktivne dani na plaži. Oni omogućavaju da se bavite drugim aktivnostima bez da razmišljate o tome da li je kupaći na mjestu ili da se pomaknuo.

Više različitih tipova kupaćih kostima posebno je potrebno onima koji su duže vremena na moru, koji žive na moru, onim koji idu nekoliko puta na more… Teško je da će jedan kupaći kostim zadovoljiti sve potrebe i različite situacije čak i kada je netko na moru samo par dana.

Ponekad je promjena kupaćeg kostima stvar želje za promjenom, a ponekad da kupaći odgovara različitim situacijama, stilovima i plažama. Također promjenom kupaćeg se ravnomjernije tamni te je i to jedan od razloga zašto žene vole imati bar dva različita kupaća kostima, s različitim krojevima.

Pročitajte i: