20 travnja, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

Kako modernizirati kratku kosu i učiniti izgled atraktivnijim

Obično se kratka kosa poistovjećuje sa snažnim ženama koje previše ne zanima...

Joey King

Kako modernizirati kratku kosu i učiniti izgled atraktivnijim

Obično se kratka kosa poistovjećuje sa snažnim ženama koje  previše ne zanima seksipil i romantika. Michelle Williams  je nakon što se ošišala izjavila da se samo njenim prijateljicama sviđa kratka kosa, a ni jednom muškarcu. Međutim, ako nosite kratku kosu vjerojatno znate da to nije u potpunosti točno. Kratka kosa može biti neodoljivo slatka, i vjerojatno bez obzira na modu, uvijek će biti hrabrih žena koje je nose.

Ispod su fotografije iz posljednjih nekoliko sezona poznatih žena koje su se odlučile za kratku kosu, a najmodernije frizure za kratku kosu možete provjeriti na linku ispod.

Ako se poželjeli romantičnog izgleda linije postaju blaže, tako da s jednostavnim razbarušenim valovima frizuru iz snažne i dojmljive možete pretvoriti u romantičnu i zavodljivu. Retro look sedamdesetih i romantičan stil vraćaju se u modu. Valovi odgovaraju gotovo svim oblicima lica, tako se ne morate puno razmišljati hoće li vam pristajati nova frizura. Kako je napraviti? Nakon pranja kose nanesite učvrščivać za kovrče, te kosu osušite uz pomoć difuzera na sušilu za kosu, dok ne bude potpuno suha. Prstima rasporedite pramenove, te ako je potrebno poneki pramen ponovno definirajte uvijačem za kosu ili peglom za kosu.

 

Glatka kosa dobiva sasvim novu dimenziju ako izvučete par pramenova i učinite je pomalo “neurednom”. Tih par pramenova su detalji koji čine razliku i pretvaraju izgled instantno u atraktivan.

 

Razbarušena kosa, ponovno je u trendu. Za pravljenje ovakve frizure dovoljni su vam prsti i malo gela za kosu koji će učvrstiti pramenove, i pomoći da stoje na onom mjestu gdje ste vi zamislili.

 

Dječački kratka kosa “neurednih” linija pretvorit će vas u neodoljivu slatkicu.

 

Podšišana kraka kosa je za hrabrije žene, kojima ne treba tuđe odobravanje. Kosu na vrhu glave neuredno razbarušite, a redovitim šišanjem je održavajte urednom.

Vezano:

Frizure za kratku kosu – 5 modernih ideja