Odjeća koju možete kombinirati uz crveni ruž

Odjeća koju možete kombinirati uz crveni ruž

Većina žena ima svoju omiljenu boju ruža, ali na neki način crveni ruž je omiljeni mnogim ženama i boja kojoj se svako malo iznova i s novim oduševljenjem vraćamo. Crveni ruž dodaje glamur i atraktivnost svakom izgledu, bezvremenski je, te svaki put iznova oduševljava i nas i sve one oko nas kada ga stavimo.

S crvenim ružem ipak treba oprezno. Može djelovati neuredno, lako se razmazuje, za dnevni look može djelovati pretjerano… Međutim, to samo znači da treba izučiti tehniku nošenja crvenog ruža, a ne odustati od njega. 2023. godina je savršena za nošenje crvenog ruža, jer su modernije mat nijanse koje su postojanije.

U 2023. pobjednik nošenja crvenog ruža su crvene kombinacije. Crveno – crveno super je moderna kombinacija koju ništa ne može nadmašiti. Ipak, crveno odlično oduvijek ide uz crno, a za ležerne kombinacije odlučite se za traper.

Crveni ruž i crna odjeća

Mala crna haljinica i crveni ruž nepogrješiv su odabir, pa ako niste sigurni kad staviti crveni ruž, ako ste odjenuli malu crnu haljinu, crveni ruž je logičan izbor. Izgledat ćete vrlo stilizirano i ženstveno.


Crveni ruž i crvena odjeća

Mala crvena haljina također je odlična odjeća za crveni ruž. Odaberite nijansu crvene koja odgovara vašoj kosi i boji kože, te nanesite crveni ruž za ekstra snažan dojam.

Crveni ruž i traper odjeća
Ležerna traper odjeća dobra je za dnevne kombinacije u kojima želite nositi crveni ruž. Traper će neutralizirati snagu crvenog ruža, te nećete izgledati previše dotjerano.

Kako nositi crveni ruž

Mislite o ostatku šminke

Kada nosite crveni ruž važnije nego ikad je voditi računa da ostatak šminke nije pretjeran. Crveni ruž možete kombinirati čak i s rozim rumenilom, ali je važno da rumenilo i ostatak šminke djeluje prirodno, te nije previše izražen.

Olovke za usne

Trenutno je jako populrno nanošenje olovke za usne prilikom šminkanja usana. Ni uz crveni ruž nije zabranjeno nanositi olovku. Neka bude boja identične kao ruž ili nijansu tamnija. Olovka za usne će učvrstiti ruž da stoji na mjestu, a možete uz njenu pomoć lijepo oblikovati usne.

Oči

Za glamurozan večernji look oči možete našminkati izraženo, ali za dnevni look izbjegavajte smoky šminku na očima jer će djelovati ukupno takav makeup djelovati previše naglašeno za dnevne prilike.

Hoće li vas crveni ruž postarati

Poznato je kako crveni ruž naglašava teksturu lica i povećava kontrast između usana i ostatka kože, a to čini da se doimate mlađima nego što jeste. Ključ je da pronađete ruž koji vam odgovara, da ga pravilno nanosite i da stoji na mjestu. Postoji popularno uvjerenje da crveni ružu postarava izgled, ali to je samo zbog toga što ga češće primjećujemo na osobama koje su ga krivo nanijele. U jednom istraživanju u kojem je sudjelovalo oko 300 žena dobi 20 do 70 godina uočeno je kako mladolikom izgledu najviše doprinose rozo rumenilo i crveni ruž.

Crvene usne ne moraju uvijek biti izražajne. Neke crvene nijanse su jako blage te tek naglašavaju prirodnu boju usana, pa se nemojte bojati isprobati i neutralnije crvene nijanse. Tekstura crvenog ruža je jako bitna, a nju ćete odabrati prema preferencijama i izgledu usana. Ukoliko imate isušenije usne birajte kremaste i uljne teksture, a ukoliko ste stariji pa oko usana imate sitne bore birajte mat nijanse i čvršću teksturu koja se neće uvlačiti u bore i pore oko usana.

Crveni ruž savršen je način za osvježavanje ili promjenu izgleda. Ako želite s novom sezonom na neki način promijeniti izgled, jedan od načina, a koji je najmanje riskantan je da pronađete dobar i odgovarajući crveni ruži (ili nekoliko njih kako bi ih imali za različite prilike) i da ga svakodnevno nosite.


Komentari

Odgovori

*