28 ožujka, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

Otvoren prvi Yamamay flagship store u Hrvatskoj

Otvoren prvi Yamamay flagship store u Hrvatskoj-6

Otvoren prvi Yamamay flagship store u Hrvatskoj

Novi Yamamay store jamči nezaboravno iskustvo kupovine i osvaja srce svake žene

Uz vatrene modele donjeg rublja, jučer je u samom središtu Zagreba omiljeni talijanski brand intimnog rublja i kupaćeg asortimana, Yamamay, svečao otvorio prvi flagship store u Hrvatskoj. Uz predstavljanje sexy božićnih poklona, kojima dominiraju vatrena crvena i raskošna zlatna, ponudu novog storea u Ilici provjerile su i Renata Sopek, Marijana Batinić, Iva Balaban, Mirela Forić Srna, Antonija Stupar Jurkin, Sandra Bagarić, Jelena Glišić, Ivana Delač Đolo te Natalija Prica.

Otvoren prvi Yamamay flagship store u Hrvatskoj-2

Otvoren prvi Yamamay flagship store u Hrvatskoj-4

Otvoren prvi Yamamay flagship store u Hrvatskoj-5

Otvoren prvi Yamamay flagship store u Hrvatskoj-3

Otvoren prvi Yamamay flagship store u Hrvatskoj-1Poznat po bezvremenskim ljepoticama koje krase kampanje ovog branda, poput Chiare Baschetti i Marice Pellegrinelli, Yamamay je nedavno javnosti pokazao i prvi kupaći kostim izrađen od dragog kamenja, čija cijena iznosi milijun dolara. Predstavljen na ovogodišnjem izboru Miss Universe u ruskoj prijestolnici, kupaći kostim od milijun dolara u potpunosti je izrađen u Italiji i prekriven očaravajućim dijamantima. Kostim se sastoji od otprilike 900 komada dragog kamenja koji dosežu gotovo 200 karata: osim dijamanata, ručno su prišiveni smaragdi i rubini, a sve je uklopljeno u bijelo zlatnu kombinaciju.

Danas je Yamamay jedan od najvećih lanaca trgovina intimnog rublja i kupaćeg asortimana u Italiji. U nešto manje od 10 godina, Yamamay je otvorio preko 540 trgovina u Italiji, dok u inozemstvu ima više od 150 prodajnih mjesta. Hrvatskom tržištu brand se prvi puta predstavio 2006. godine, a od 2012., kada je osnovana tvrtka Pianoforte Croatia, Yamamay je direktno zastupljen na tržištu. Uz Yamamay storeove, tvrtka Pianoforte Croatia, preuzela je i Carpisa trgovine u Zagrebu i Splitu, a samo 18 mjeseci od ulaska na tržište, danas upravlja sa 16 prodajnih mjesta te 70 zaposlenih djelatnika s namjerom daljnjeg širenja i učvršćivanja pozicije branda na domaćem tržištu.

Promotivni članak