18 travnja, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

Je li asimetrična bob frizura za vas?!

Bob frizure vrlo su moderne već godinama. Tijekom devedesetih...

Je li asimetrična bob frizura za vas?!

Bob frizure vrlo su moderne već godinama. Tijekom osamdesetih i devedesetih bile su moderne tzv. paž frizure, koje se lagano ove sezone vraćaju u modu, a otkako je Victoria Beckham aktualizirala, prije desetak godina, bob frizure više ne izlaze iz mode. Bob frizure obično su dužine brade, ali ne nužno, a mogu uključivati i šiške. To znači da je mnogo različitih stilova bob frizura, a asimetrični bob je možda najzanimljivija frizura među njima.

Asimetričan bob je za žene koje žele neku primjetnu promjenu i za osobe koje traže drugačiji, alternativniji izgled.  Simetričan bob obično se pripisuje moćnim, ali jednostavnim ženama, dok s druge strane asimetričan bob kreira dramatičan izgled i ostavlja dojam žena koje se usude biti drugačije.

Muškarci obično ne smatraju asimetričan bob privlačnom i seksi frizurom, te ga obično i imaju žene kojima nije stalo do mišljenja muškaraca.  Asimetrično šišanje često imaju zvijezde kada žele iz „slatkice“ promijeniti imagea u alternativniji. On je za hrabre žene koje su samostalne i ne traže tuđe odobravanje.