28 ožujka, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

Vidi li se po izgledu čim se bavite?!

Je li posao postao vaš životni stil? Ili bar vaš modni stil...

Vidi li se po izgledu čim se bavite?!

Je li posao postao vaš životni stil? Ili bar vaš modni stil? Toliko da drugi mogu pretpostaviti čim se bavite po vašoj odjeći i kada niste na radnom mjestu? Jeste li jedna od onih osoba koje izgledaju točno kao prava „učiteljica“, „programerka“, „policajka“ ili „frizerka“?!

Često u novinama možemo vidjeti primjere glumaca koji se pripremajući za neku ulogu počinju i po ulici i svakodnevnim prilikama odijevati poput junaka kojeg glume, kako bi se suživili s ulogom koju igraju.

Ponekad posao može biti toliko važan i inspirirajući, a ponekad i toliko dnevnog vremena oduzima da nas radni image preuzima i u drugim prilikama.

Međutim, ako niste znali to ne mora biti tako. Jeste li ikada upoznali muškarca koji izgleda poput top modela i kasnije saznali kako je službenik u banci?! To znači da se i vi možete odjenuti za večernji izlazak poput manekenke s modne piste, iako radite na šalteru u zdravstvenom osiguranju. Ako ste službenica, ne trebate odijelo oblačiti za večernji izlazak ili šetnju parkom.

Nema nikakve potrebe da vaše odijevanje u slobodno vrijeme definira vaš posao.
Ipak, važno je da pokušavajući unijeti izmjene ne počnete nositi u ured odjeću za večernje izlaske. Ključ dobrog odijevanja je odijevanje „po prilici“. To znači da svaka prilika zahtjeva određeni dress code i ako želite lijepo izgledati trebate ga poštovati u osnovnim smjernicama.

Jennifer Lopez stil za pozornicu i nastupe.
Jennifer Lopez s stil za šetnju gradom i šoping.

Jennifer Lopez u opuštenom obiteljskom izdanju.
Jennifer Lopez u poslovnom looku.