Osjećajte se dobro na plaži

      Nema komentara na Osjećajte se dobro na plaži

Oglas

kupaci

Osjećajte se dobro na plaži

Većina osoba se ne osjeća ugodno u kupaćem kostimu, te zbog toga izbjegava odlazak na plažu. Međutim, pravim izborom kupaćeg i kršenjem nekih “pravila” možete izgledati i osjećati se super.

Prva stvar o kojoj biste trebali razmisliti je tankini umjesto jednodijelnog kupaćeg ili bikinija. Mogućnost kombiniranja gornjeg i donjeg dijela različitih veličina, a da vam kupaći ipak prekriva trbuh, otvorit će vam novi pogled na kupaće kostime.

kupaci-kostim-1

Druga stvar su suknjice za plažu. One su pričvršćene za donji dio kupaćeg i neprocjenjive su vrijednosti ukoliko pronađete onu koja vam odgovara.
kupaci-kostim-2
Šorcevi za kupanje sve su češći trend. Dugo vremena ih nose muškarci, koji više gotovo da se i ne kupaju u slipericama, pa je pravo vrijeme da ih i vi isprobate. Naravno, u ženstvenijoj izvedbi .

kupaci-kostim-3

kupaci-kostim-4

Ovih dana svi pokušavamo srezati troškove, međutim, kada kupujete novi kupaći kostim nemojte  gledati na cijenu. Razmislite još jedanput. Je li jeftini prošlogodišnji kupaći zadovoljio vaša očekivanja? Kupaći nosite u slanoj ili kloriranoj vodi pa je bitno da bude od kvalitetnih materijala. Kvalitetni kupaći možda koštaju više, ali od njih više i dobivate.

Također, pokušajte izbjegavati super trendi lookove koje vjerojatno nećete nositi sljedeće sezone. Radije se odlučite za klasičan stil i kupaći koji će vam trajati dulje od jedne sezone.

Odlična stvar koja se vratila u modu prošlih sezona su kupaći bez naramenica. Podiže pogled prema gore, skreće s donjeg dijela tijela, a nećete morati razmišljati o neravnomjernoj boji tena.

kupaci-kostim-5

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *