19 travnja, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

Osjećajte se dobro na plaži

Većina osoba se ne osjeća ugodno u kupaćem kostimu, te zbog toga...

Osjećajte se dobro na plaži

Većina osoba se ne osjeća ugodno u kupaćem kostimu, te zbog toga izbjegava odlazak na plažu. Međutim, pravim izborom kupaćeg i kršenjem nekih “pravila” možete izgledati i osjećati se super. Idealan kupaći kostimi za svaki oblik tijela je drugačiji, vi ga prilagodite dodatno sebi, ali i onome što vam se sviđa.

Prva stvar o kojoj biste trebali razmisliti je tankini umjesto jednodijelnog kupaćeg ili bikinija. Mogućnost kombiniranja gornjeg i donjeg dijela različitih veličina, a da vam kupaći ipak prekriva trbuh, otvorit će vam novi pogled na kupaće kostime.

Druga stvar je duboki donji dio. Prošlih sezona je bio je super popularan, ali i dalje nije izvan trenda, a prekriva veći trbuh.

Šorcevi za kupanje nisu novi trend, ali ne znači da ga i dalje ne možete nositi.

Ovih dana svi pokušavamo srezati troškove, međutim, kada kupujete novi kupaći kostim nemojte  gledati na cijenu. Razmislite još jedanput. Je li jeftini prošlogodišnji kupaći zadovoljio vaša očekivanja? Kupaći nosite u slanoj ili kloriranoj vodi pa je bitno da bude od kvalitetnih materijala. Kvalitetni kupaći možda koštaju više, ali od njih više i dobivate.

Također, pokušajte izbjegavati super trendi lookove koje vjerojatno nećete nositi sljedeće sezone. Radije se odlučite za klasičan stil i kupaći koji će vam trajati dulje od jedne sezone.

Odlična stvar koja se vratila u modu prošlih sezona su kupaći s topovima. Takav oblik kupaćeg podiže pogled prema gore i skreće s donjeg dijela tijela.