29 ožujka, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

Reebok predstavio brand ambasadore

U sklopu globalne kampanje “Live with Fire”, kojoj je cilj promijeniti...

r-1

Reebok predstavio brand ambasadore

LIVE WITH FIRE

U sklopu globalne kampanje “Live with Fire”, kojoj je cilj promijeniti način na koji ljudi doživljavaju i “žive fitness”, u Reebok storeu Arena Centar, su predstavljeni novi brand ambasadore, okupljeni oko jedne od vodećih domaćih zvijezda, Nine Badrić.

r-3

Reebok, globalni fitness brand, ekskluzivno je predstavio ambasadore koji će ove godine predstavljati brand u pravom smislu riječi – sportski duh, zajedništvo i volja za uspjehom samo su neke od odlika koje predstavljaju ova imena. Nina Badrić, Atomic Dance Factory, DJ Rea, Ana Matejak i Tomislav Jurak ponosno će predstavljati brand Reebok ove godine. Uz bok svjetskim zvijezdama poput Helene Christensen, Kelly Brook, Jessice Exsposito, Lewisa Hamiltona, Eve Mendes i Alicie Keys tako staju neka od naših najvećih zvijezda s područja glazbe, plesa i sporta. Svima im je zajednička inovativnost, ambicioznost i volja za uspjehom – ono što čini pravog Reebok ambasadora.

r-2

“Live With Fire” kampanja slavi ljude koji su promijenili stil života, stavljajući u prvi plan aktivan lifestyle. Pored već globalno prepoznatljivih Reebok linija, Training i Walking, kroz “Live with Fire” kampanju, Reebok predstavlja nove linije Dance, Yoga i Walking, prvenstveno namijenjene ženama.

Kampanjom “Live with Fire” te odabirom brand ambasadora, Reebok otkriva da je u sportu bitno zajedništvo, natjecateljski duh i prijateljstvo prije svega – jer sve zajedno u kombinaciji donosi zapanjujuće rezultate. A to je ono što Reebok istinski jest.

Reebok brand ambasadori

·         Nina Badrić, jedna od najcjenjenijih i najtrofejnijih hrvatskih glazbenica;

·         Atomic Dance Factory, jedan od vodećih plesnih studija u Hrvatskoj na području street plesova;

·         DJ Rea, jedna od najpoznatijih i najuspješnijih DJ-ica u Hrvatskoj i regiji;

·         Ana Matejak, profesor kineziologije, licencirani Trx sport medicine instruktor, Zumba fitness instruktor te jedini instruktor u Hrvatskoj s LIFT licencom;

·         Tomislav Jurak, prvi certificirani CrossFit instruktor u Hrvatskoj.