17 travnja, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

Top trendovi s modnih pista za proljeće

Iako su u dućanima još uvijek sniženja na jesenske i zimske kolekcije, dobro je pogledati što će biti moderno ovo proljeće i ljeto...

trendovi-proljece-f

Top trendovi s modnih pista za proljeće

Iako su u dućanima još uvijek sniženja na jesenske i zimske kolekcije, dobro je pogledati što će biti moderno ovo proljeće i ljeto.

Apsolutni hit je smaragdna boja. Većina dizajnera imala ju je u svojim kolekcijama. Također moderne su sve tirkizne međunijanse od plave prema smaragdnoj.

Maksi haljine toliko su udobne i žene ih vole, da ni ove sezone ne izlaze iz mode, s tim da se cvjetne haljine i haljine s uzorcima nešto manje nose, a moderniji odabir su haljine na kojima se prelijeva boja i apstraktni uzorci u komplementarnim bojama.

Ako volite cvjetni uzorak, moderni su skoro neutralni ili jednobojni, a posebno čipka, ili tkanine koje nalikuju na čipku, primjerice vezeni til.

Žene koje vole pokazivati dekolte će se razočarati ove sezone. Naglašenost grudi se smanjuje, a kragne postaju modernije od dubokih izreza.

S druge strane, pokazivanje trbuha i kratke majice su ponovno „IN“. To neće razveseliti majke srednjoškolki, ali topovi, posebno na uske suknje su pravi hit.

Ralph Lauren je predstavio kolekciju inspiriranu toreadorima pa će biti moderna i odjeća u tom stilu.

Top trendovi s modnih pista za proljeće 2013. Top trendovi s modnih pista za proljeće 2013. Top trendovi s modnih pista za proljeće 2013. Top trendovi s modnih pista za proljeće 2013. Top trendovi s modnih pista za proljeće 2013. Top trendovi s modnih pista za proljeće 2013.