20 travnja, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

Kako izgledati dobro u teretani ili na sportskim terenima

Teško je izgledati dobro u trenutku kada se znojimo, no, što bolje izgledamo to imamo više volje za rad na sebi, stoga, nagradite se s nekoliko modnih dodataka koji su lijepi, a ujedno i praktični...

vjezbanje_2

Kako izgledati dobro u teretani ili na sportskim terenima

Teško je izgledati dobro u trenutku kada se znojimo, no, što bolje izgledamo to imamo više volje za rad na sebi, stoga, nagradite se s nekoliko modnih dodataka koji su lijepi, a ujedno i praktični:

 

– Traka za kosu – Traka za kosu će vam pomoći zadržati kosu i šiške na jednom mjestu, a ukoliko je kombinirate bojom s majicom ili trenerkom služi i kao zanimljiv modni dodatak.

– Eksperimentirajte s bojama – Vaša majica za teretanu ne mora uvijek biti bijela ili crna, kupite neku novu u nekoj jačoj boji. Sada su neonske boje hit, zašto ne biste kupili jednu majicu i za teretanu u jakoj žutoj, narančastoj, zelenoj ili možda ružičastoj.


– Garderoba koja je namijenjena vježbanju – Takve majice su nešto čvršće, ugodnijih materijala i ne morate brinuti prilikom istezanja da će se pokazati nešto što ne treba.

– Nosite tajice – Široke trenerke neće pokazati ono oko čega se trudite, uostalom, ako pratite svoje tijelo na ogledalu uz tajice će vam biti jednostavnije procijeniti izvodite li dobro određene vježbe.

vjezbanje