29 ožujka, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

Održan casting za Dreft Fashion Week Zagreb

Jučer je u Zagrebu održan veliki casting za manekene povodom nadolazećeg Dreft Fashion...

Održan casting za Dreft Fashion Week Zagreb

Jučer je u Zagrebu održan veliki casting za manekene povodom nadolazećeg Dreft Fashion

Weeka Zagreb, a koji će se održavati od 10.-12.5. Mnogobrojne prekrasne manekenke, ali i  šarmantni manekeni okupirali su zagrebački multimedijalni Hypo centar. Među njima se moglo uočiti mnogo novih i zanimljivih lica…

Hrvatski dizajneri poput Tonia Rica, Martine Sporiš, Abe Tomičić Drvar, Milene Rogulj, Ive Karačić, Iggija Popovića i Ivančice Hrustić birali su manekene koje vide u svojim kreacijama.

Za mnogo novih izrazito lijepih i interesantnih lica dizajneri su izjavili da će upravo njihova mlada lica i ekspresije biti pravo osvježenje na pisti. „ Individualnost je ono što danas izdvaja iz mase, a izražaj i dobar hod predispozicija su za nošenje modne revije. Vrlo sam zadovoljna odazivom i izborom djevojaka“ komentirala je Martina Sporiš.

„Super smo se proveli na castingu. Inače su samo revije zanimljive, dok castinzi baš i nisu, ali dizajneri su bili jako dobro raspoloženi, što je pozitivno utjecalo i na nas manekene pa je sve nekako prošlo u super atmosferi“, rekla je Jana Opačić iz agencije Midiken koja je prošle godine bila i zaštitno lice ovog eventa. „Casting je prošao super, brzo, spontano i zabavno. Veselim se još jednom Drfet Fashion Weeku!“ nadodala je manekenka Andrea Bevanda.

Na casting se ove sezone prijavilo najveći broj manekena iz cijele Hrvatske, a odabrano je svega stotinjak lica u čijem ćete šarmu i ljepoti moći uživati od 10. do 12. svibnja tijekom trajanja Dreft Fashion Weeka.